sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kesää kohden





Kun kerta tässä ilmat ovat ruvenneet lämpenemään, niin me olemme tehneet jo hieman pidempiä kävelylenkkejä kissan kanssa kun Ruby jopa suostuu kävelemään. Välillä neito porhaltaa innoissaan ties minne ja matkan varrella pitää pureskella heinänkorret ja risut. Välillä törmättiin pelottaviin kottikärryihin kun naapurit tekivät pihatöitään. Kovasti saa Ruby aina ihailuja osakseen ;-)

Ja niin - mikä kissa. Kyllä se aina löytää sen talon ainoan aurinkopaikan, missä lekotella!



Eräs päivä neiti sitten päätti leikkiä Tarzania ja lähteä kiipeämään hyönteisverkkoa pitkin. Se kävi tuolla ylhäällä asti istumassa tuon tuuletusikkunan päällä. Voi luoja, mikä riiviö Ruby osaa olla! Pari kertaa se uudestaan yritti lähteä kiipeämään, mutta piti olla valppaana ja estää neitoa.




Käytiin myös kyläilemässä poikaystäväni luona, jossa sitten ihmeteltiinkin Rubyn kanssa kitaransoittoa. Oli se ihmeellistä. Autoilukin rupeaa sujumaan melko hyvin nyt, kun ollaan tehty pari kyläilyreissua aiemminkin. Autossa ei enää huudeta niin, kuin kissaa syötäisiin elävältä.

Leikkausaikakin on Rubylle varattuna perjantaina. Sitten saadaankin lääkäriltä leimat paperiin ja voimme laittaa kasvattajalle viestiä menemään, että sterilisointi hoidettu!

ps. tulipas paljon kuvia :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti